Frukostseminarium

Institutionen för kost- och måltidsvetenskap bjuder in till ett seminarium där samtal kring mat, måltider och möjligheter till samarbeten står i centrum. Vill du delta? Anmälan görs via detta formulär. 

Frukost – a food and meal summit

Är Du hungrig på samtal om mat och måltider?Välkommen till frukost – ett seminarium, där samtal kring mat, måltider och möjligheter till samarbeten står i centrum. Tema: Schoolfood4change Gäst: Märta Streiffert och Erika Åberg Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Frukost – a food and meal summit

Är Du hungrig på samtal om mat och måltider?Välkommen till frukost – ett seminarium, där samtal kring mat, måltider och möjligheter till samarbeten står i centrum. Gäst: Kajsa Åberg, Region Västerbotten Turism Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Frukost – a food and meal summit

Är Du hungrig på samtal om mat och måltider?Välkommen till frukost – ett seminarium, där samtal kring mat, måltider och möjligheter till samarbeten står i centrum. Gäst: Constanze Hirt, Universitetsadjunkt vid Arkitekthögskolan, berättar om projektet “Extending the food-nexus DC 64°”. Mer information och länk till anmälan hittar du här.